Orchid

Prachtig gekleurde planten door een complexe kleuringsmethodiek

De I am coloured collectie is van de hoogste kwaliteit. De planten zijn duurzaam geteeld met respect voor mens en milieu. De collectie kan speciaal op klantwens op kleur gemaakt worden. De complexe kleuringsmethodiek is inmiddels zeer gewild. Na goede zorg komen er weer witte nieuwe takken voor terug. In de collectie kunnen in de toekomst nieuwe innovaties verwacht worden. Onze I am coloured Collectie is reeds bekroond met belangrijke prijzen.

Image

Van pastel naar fel, en zelfs meerdere kleuren in één plant

Exclusieve phalaenopsis

Naast de bekende blauwe Phalaenopsis heeft VG Colours vele andere kleuren. Van pasteltinten tot hele felle kleuren. VG Colours is ook sterk in het kleuren van de bloemen in de nationale vlag. Deze geverfde planten worden vaak aangeboden in speciale thema’s. Met of zonder toegevoegde waarde. 

VG Colours ontwikkelt steeds vaker custom-made oplossingen met de Enjoy Coloured Collectie; een specifieke kleurenmix voor een thema van een klant. Zo ontwikkel je samen met de klant een uniek product. Ook voorzien wij in de behoefte van een private label.

Image

BEKIJK DE COLLECTIE

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.