Orchid
Image

De Tiny Dolls worden geleverd in de vertrouwde aqu@ pot van VG Orchids. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van de Tiny Dolls optimaal. Het potje klikt om de kweekpot heen en creëert op deze manier een waterreservoir. Als de Tiny Dolls de kwekerij verlaten, wordt er water gegeven. Het water dat niet direct wordt opgenomen door de plant wordt opgevangen in dit waterreservoir. Dit zal tijdens de transportfase van de kwekerij tot aan de consument langzaam verdampen en opgenomen worden door de plant. De planten ontvangen hierdoor voldoende vocht voor de duur van 10 tot 12 dagen en blijft op deze manier langer mooi en voorkomt knopval. De houdbaarheid wordt hiermee verlengd.

Het grote voordeel voor u als klant is dat de aqu@ easy care de kosten rondom de verzorging van de plant reduceert. Tevens zal de zogenaamde houdbaarheid toenemen wat een omzet verhogend effect met zich mee zal brengen.
De Tiny Dolls nemen gedurende de hele transportfase van kwekerij tot consument water op. Hierdoor bereiken en verlaten de planten op een frisse en mooie manier de winkelvloer en zal uw waste percentage afnemen.

Image
Image

Het voordeel voor u als consument is dat de Tiny Dolls een stuk minder verzorging nodig hebben. Zo hoeft u de plant nu nog maar 1 keer in de 10-12 dagen water te geven. Op deze manier blijven de Tiny Dolls een stuk langer mooi.

Met behulp van de juiste apparatuur en technologie is de aqu@ easy care speciaal voor ons op maat gemaakt. Dit zodat hij perfect om onze kweekpot heen past.


Om onze Tiny Dolls helemaal af te maken worden deze vaak uitgeleverd in keramiek, glas of een potcover. Voor de aqu@ easy care hebben wij een keramieklijn samengesteld die op maat gemaakt is.

Image
Image
Image
Image
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.